"Enter"a basıp içeriğe geçin

Garanti Bankası Hangi Saatler Arasında Açık?

Garanti Bankası, hafta içi mesai saatleri içinde hizmet vermektedir. Detaylı bilgi için bankanın resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Garanti Bankası, müşterilerine hizmet vermek için hangi saatler arası açık olduğunu belirlemiştir. Banka, hafta içi her gün sabah 09:00 ile akşam 17:00 saatleri arasında hizmet sunmaktadır. Bu saatlerde müşteriler, bankanın şubelerine giderek işlemlerini gerçekleştirebilirler. Ayrıca, Garanti Bankası’nın internet bankacılığı ve mobil uygulamaları sayesinde müşteriler, istedikleri zaman ve yerden bankacılık işlemlerini yapabilirler. Garanti Bankası’nın geniş şube ağı ve teknolojik altyapısı, müşterilere kolaylık sağlamaktadır. Banka, garanti hangi saatler arası açık sorusuna net bir şekilde cevap vererek müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Garanti hangi saatler arası açık?
Garanti Bankası, hafta içi çalışma saatleri içinde hizmet vermektedir.
Garanti Bankası, genellikle sabah 9’dan akşam 5’e kadar açıktır.
Ancak bazı şubeler, cumartesi günleri de açık olabilir.
Garanti Bankası’nın çalışma saatleri şubelere ve şehirlere göre değişiklik gösterebilir.
  • Garanti hangi saatler arası açık?
  • Garanti Bankası, hafta içi çalışma saatleri içinde hizmet vermektedir.
  • Garanti Bankası, genellikle sabah 9’dan akşam 5’e kadar açıktır.
  • Ancak bazı şubeler, cumartesi günleri de açık olabilir.
  • Garanti Bankası’nın çalışma saatleri şubelere ve şehirlere göre değişiklik gösterebilir.

Garanti hangi saatler arası açık?

Garanti bankası genel olarak hafta içi her gün 09:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Bu saatlerde banka şubeleri ve müşteri hizmetleri birimleri aktiftir. Ancak, bazı şubeler veya hizmet noktaları farklı çalışma saatlerine sahip olabilir, bu nedenle en güncel bilgileri garanti bankasının resmi web sitesinden veya müşteri hizmetleri üzerinden kontrol etmeniz önemlidir.

Hafta İçi Hafta Sonu
09:00 – 17:00 Kapalı
Banka tatillerinde kapalı

Garanti hangi saatlerde telefonla destek veriyor?

Garanti bankası müşteri hizmetleri telefon desteği hafta içi her gün 09:00-21:00 saatleri arasında sağlamaktadır. Bu saatlerde müşteri hizmetleri temsilcilerine telefonla ulaşabilir, bankacılık işlemleri veya sorularınızla ilgili destek alabilirsiniz.

  • Garanti müşteri hizmetleri hafta içi her gün 08:00-20:00 saatleri arasında telefonla destek vermektedir.
  • Hafta sonları ise cumartesi günleri 09:00-17:30 saatleri arasında telefonla destek sağlanmaktadır.
  • Garanti, resmi tatillerde telefonla destek vermemektedir.

Garanti hangi saatlerde internet bankacılığı hizmeti sunuyor?

Garanti bankası internet bankacılığı hizmetini 7 gün 24 saat sunmaktadır. Bu sayede istediğiniz zaman internet üzerinden hesaplarınıza erişebilir, para transferi yapabilir, fatura ödeyebilir ve diğer bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

  1. Hafta içi her gün: 08:00 – 21:00
  2. Cumartesi: 09:00 – 17:00
  3. Pazar: 10:00 – 17:00
  4. Tatil günleri: 10:00 – 17:00
  5. Resmi tatiller: Hizmet verilmemektedir

Garanti hangi saatlerde ATM hizmeti veriyor?

Garanti bankası ATM’leri genellikle 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Ancak, bazı ATM’lerin bulunduğu yerlere bağlı olarak çalışma saatleri değişebilir. Bu nedenle, en yakın Garanti bankası ATM’sinin çalışma saatlerini öğrenmek için bankanın resmi web sitesini veya müşteri hizmetlerini kontrol etmeniz önemlidir.

Hafta İçi Hafta Sonu Tatil Günleri
08:30 – 17:00 09:00 – 14:00 Kapalı
18:00 – 20:00 (Bazı ATM’ler)

Garanti hangi saatlerde hafta sonu açık?

Garanti bankası genellikle hafta sonları cumartesi günleri 09:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Ancak, bazı şubeler veya hizmet noktaları farklı çalışma saatlerine sahip olabilir, bu nedenle en güncel bilgileri garanti bankasının resmi web sitesinden veya müşteri hizmetleri üzerinden kontrol etmeniz önemlidir.

Garanti Bankası hafta sonları 10:00 – 17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Garanti Bankası, hafta sonu, açık, saatler, hizmet, 10:00, 17:00

Garanti hangi saatlerde kredi başvurusu yapılabilir?

Garanti bankası kredi başvurularını genellikle hafta içi her gün 09:00-17:00 saatleri arasında kabul etmektedir. Ancak, başvuru süreci ve çalışma saatleri bankanın politikalarına göre değişebilir. En güncel bilgileri garanti bankasının resmi web sitesinden veya müşteri hizmetleri üzerinden kontrol etmeniz önemlidir.

Garanti Bankası, hafta içi ve Cumartesi günleri belirli saatler arasında kredi başvurularını kabul etmektedir.

Garanti hangi saatlerde şube randevusu alınabilir?

Garanti bankası şube randevularını genellikle hafta içi her gün 09:00-17:00 saatleri arasında kabul etmektedir. Randevu almak için bankanın resmi web sitesini veya müşteri hizmetlerini kullanabilirsiniz. Ancak, bazı şubeler farklı çalışma saatlerine sahip olabilir, bu nedenle randevu almadan önce çalışma saatlerini kontrol etmeniz önemlidir.

Garanti şube randevusu almak için hangi saatlerde hizmet veriyor?

Garanti Bankası şube randevusu almak için genellikle hafta içi mesai saatleri içerisinde hizmet vermektedir. Bu saatler genellikle sabah 09:00 ile akşam 17:00 arasında olmaktadır.

Hafta sonları şube randevusu alınabilir mi?

Garanti Bankası genellikle hafta sonları şube randevusu hizmeti sunmamaktadır. Ancak bazı özel durumlarda ve belirli şubelerde hafta sonu randevu almak mümkün olabilir.

Garanti şubeleri hangi günler hizmet vermektedir?

Garanti Bankası şubeleri genellikle hafta içi mesai günlerinde yani pazartesi, salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri hizmet vermektedir. Hafta sonları ise genellikle kapalıdır.

© Tüm Hakları Saklıdır. İçeriklerimizin tüm telif hakları tarafımızca korunmaktadır ve izinsiz kullanımı yasaktır.
| We Love Google |

Backlink AL Backlink Paketleri

Otobüs Bileti

Uçak Bileti